Paramaribo, Flora –

Met trots maken wij bekend dat wij van de Stichting The Community Hub ons eerste boek “Dean en de magische bal” hebben gelanceerd. De launch vond plaats in Amerika, Orlando waarbij het boek namens ons werd overgedragen. Uit zijn reactie in de The Natio Dream Journal Flits 2, konden we uitmaken dat hij zeer ontroerd was met dit gebaar. “Ik ben sprakeloos,” zei de bondscoach. Dean en de magische bal is geïnspireerd door De Surinaamse Voetbalbond, het nationaal elftal en hun bondscoach Dean Gorré.

Met dit kinderboek willen wij van The Community Hub dezelfde passie opwekken in kinderen en helpen vastleggen dat dromen voort kunnen blijven bestaan zolang je maar blijft geloven. Wi ab’ bribi in natio! Het boek is te bestellen via The Community Hub en Boekhandel Kasco.

Door dit boek te kopen ben je niet alleen liefde voor Natio maar ondersteun je ook het gemeenschapswerk van The Community Hub

? Welkom in Voetballandia. Het prachtige land van Dean. Gemotiveerd door zijn overleden vader, brengt hij de vreugde terug in het land. Maar mama is het voetballen zat. Lees verder over Dean’s avontuur en de magische bal!
.
.
Bestellingen kunnen via deze online link:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram